Våre lasere

VÅRE LASERE


Våre lasere er topp moderne, og vi benytter disse laserne til våre behandlinger:


  • Diode/Kar-laser
  • CO2 Fraksjonell laser
  • Q-switch

Diode/Kar-laser

Vi ønsker å gi deg den beste behandlingen for hårfjerning vi mener finnes på markedet i dag, nemlig varig hårreduksjon med Diode laser.

Dagens krav til utseende og skjønnhet kan innebære at hårvekst i ansikt og andre utsatte steder på kroppen kan redusere livskvaliteten. Enkelte barberer eller vokser seg jevnlig for å kunne være tilfreds i sitt samvær med andre mennesker og seg selv. Det er effektivt å barbere eller vokse – en stund – og jo flere år du holder på, jo mer penger og tid bruker du naturlig nok på denne typen hårfjerning. Vi kan hjelpe deg med varig hårfjerning etter kun få behandlinger.

Behandlingen skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, det er kun i vekstfasen (anagen fase) at håret lar seg behandle, hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid, det er grunnen til at ingen laserbehandling kan fjerne alle hårene etter kun en behandling.

Det er derfor individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftige brune/sorte hår på lys hud er 4-9 ganger. For røde og grå hår trenger man ofte flere behandlinger. Effekten på sistnevnte, er avhengig av om det finnes pigment på hårroten.Fjerning av sprengte blodkar utføres også med Diode/Kar-laser.

Sprengte blodkar fjernes ved at laserstrålen varmer opp hemoglobinet i blodet, dermed ødelegges proteinet som sitter i veggene i blodkaret. Åren klapper da sammen og vil gradvis skilles ut av kroppen. Dette kan ta tid, dette varierer fra person til person.

Vanlige behandlingsområder er ansikt og ben.

Under behandlingen er det er normalt å bli rød og hoven i årene og på huden etter behandling, dette er forbigående. Noen kan også oppleve å få små blemmer i huden. Dette er ikke farlig og vil forsvinne.

Laserbehandlingen må gjentas 1-3 ganger avhengig av den enkelte person, og hvor mange årer som skal fjernes.

Behandling kan gjentas etter 4-6 uker til ønsket resultat.


CO2 Fraksjonell laser benyttes til å behandle rynker, fjerne pigmentflekker, arr, strekkmerker med mer.

Ønsker man foryngelse av huden i ansikt uten kirurgi, tilbyr vi behandling med Fraksjonert CO2 laser. Dette er en moderne behandling for hudforyngelse, perfekt for å få en mer ungdommelig hud med glød, spenst og friskere tone.

Fordeler med CO2-laser skin-resurfacing: 


•Forbedring av hudens tone og tekstur

•Gjenoppretting av solskadet hud

•Eliminering av aldringstegn (rynker) arr, kviser og uren hud

•Praktisk, rask og trygg behandling.

•På bare noen få behandlinger vil du ha synlige effekter

•Rask gjenoppretting, rask retur til daglige aktiviteter

Huden blir behandlet med laserpunkter, der intensitet og mønster varierer i henhold til behandling og type hud.

Q-switch

Fjerning av tatovering med laser er den eneste måten å fjerne tatoveringer på bortsett fra å skjære som vil gi arr.

Med riktig utstyr og kvalifisert personell vil de fleste tatoveringer kunne fjernes på en svært vellykket måte. Resultatet avhenger av dybde, farge og alderen på din tatovering. Under konsultasjonen avgjøres det hvor mange behandlinger det vil være behov for.


Hos oss bruker vi Q-switch som er den mest brukte laseren for denne typen behandlinger. Den har et pulserende lys som skaper en svært høy energi.


Kongsvinger Laserklinikk                    Telefon: 908 97 651                    Storgata 41, 2212 Kongsvinger

web counter