Bilder

På denne siden finner du  bilder med litt informasjon. For mer  beskrivelse: klikk herVi oppdaterer jevnlig denne siden, så kom gjerne tilbake for å se nye bilder

Når det gjelder rynker, er det en del faktorer som spiller inn for at man skal kunne oppnå best resultat. Dette blir det informert om i sin helhet under konsultasjonen. Her er det utført 4 behandlinger med Frx Co2 Laser.

Rynker/fine linjer rundt øyne, blir glattet ut og får en ungdommelig, fin glød etter behandlingen.

Behandling av arr utføres med Frx Co2 laser, man må regne med 1-4 behandlinger.

Vippe Extension. Vi bruker vipper laget av minkhår som festes på dine egne vipper, ikke på hud. Det legges enkle vipper med forskjellig lengde, tykkelse og fylde på dine naturlige vipper. Vippe extension varer i 4 - 6 uker, avhengig av  vekstfaser og vippesyklus.

Blodkar ved nesevingene er vanlig, dette fjernes med Diode karlaser. Her er det utført 1 behandling, blodkaret er helt borte. Det kan bli litt rødt i bahandlingsområdet rett etter behandlingen, men dette er borte i løpet av kort tid.


Vorter, fettkuler, talgkjertler, milier og andre utvekster fjernes raskt og smertefritt med laser.

Fettavleiring (xanthelasmatha) ved øyne. Her er resultatet etter kun én behandling med Co2 laser.


Vorter fjernes med Co2 laser, antall behandlinger varierer.

Akne/Arr kan være vanskelig å behandle. Med Co2 Fraksjonert laser vil  man å få arrene best mulig. Det endelige resultat kommer 3-6 mnd etter siste behandling.


Pigmentering i hud behandles med Frx Co2 laser. Under konsultasjonen informeres det om forventet resultat og antall behandlinger.

Pigmenteringer på hender. Før og etter.


Fjerning av tatovering. Her er det utført 3 behandlinger med Q-Switched laser. Som man ser er mye borte, prikken ved bukselinningen er nesten helt borte. For å få optimalt resultat, trenger man flere behandlinger.

Fjerning av tatovering, her ser man resultatet etter endt behandling.

Behandling av blodkar avhenger av hvor dypt karene sitter i huden, som oftest må man regne med 1-3 behandlinger for et vellykket resultat. Her er det utført 3 behandlinger med 8 ukers mellomrom.

Fjerning av skin tags med laser.

Før behandling, rett etter behandling og 2 måneder etter behandling

Behandling av poser under øyne med fraksjonell laser. Her ser dere en bildeserie etter første behandling av to eller tre.


Bildene er tatt rett før behandling, rett etter behandling og deretter dag 1 til 7. Som bildene viser vil det danne seg en skorpe som normalt forsvinner i løpet av den første uken.

Fjerning av føflekk med laser.

Før behandling, rett etter behandling og 2 måneder etter behandling

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis. Den er uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden, og det er en 100% naturlig urtesammensetning.


Behandlingen stimulerer alle funksjonene som går ned med årene og fremskynder hudens naturlige cellefornyelsesprosesser, uten at den stripper ned hudbarrieren


Kongsvinger Laserklinikk                    Telefon: 908 97 651                    Storgata 41, 2212 Kongsvinger

web counter