Skinbooster


Skinbooster

Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød. Skinbooster er en behandling som forbedrer, den forandrer ikke.

 

Hva er egentlig en Skinbooster behandling?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann. Skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Når man øker fuktnivået under huden med Skinbooster narres den til å tro at den er blitt yngre, og produksjonen av naturlig hyaluronsyre i området økes. Kollagenet starter en reparasjonsprosess. Huden får økt spenst, glød og elastisitet, og man kan tydelig se at den har fått en fuktboost.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Skinbooster er en tynn gel. Den legges under huden med nål eller kanyle (injiseres i mikrodoser). Det er en flytende gel som fordeler seg i vevet i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Den er med på å fukte opp huden fra innsiden, og gir med dette huden en real fuktboost, som igjen bidrar til utjevning av mindre linjer.

Man kan si at Skinbooster er «verdens beste krem», men den må «tilføres» fra undersiden.

 

Hvilket resultat kan man forvente?

Effekten av Skinbooster er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men det er etter en grunnleggende behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan ses.

Skinbooster gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Et typisk behandlingsprogram med Skinbooster består av 3-4 behandlinger med to til fire ukers mellomrom. Hvor mye man trenger varierer fra person til person.

 

Anbefalte behandlingsområder:

  • Ansikt – Akne arr
  • Lepper - Hals
  • Hender – Knær - ArmerSe også våre bilde-sider.

Kongsvinger Laserklinikk                    Telefon: 908 97 651                    Storgata 41, 2212 Kongsvinger